Kontakta oss direkt
Precis som drinken är detta en klassiker. Kokos, ananas och en gnutta passionsfrukt för att balansera sötman.
Receptet ger ca 64 praliner à 13 gram
5 timmar
Från drömmen om att bli godistillverkare, genom guldbord i VM 2014, silverplats i Dessertmästarna 2015 och silver i Matlagnings-OS 2016, till köksmästare på restaurang 19hundra – möt Jonas Nilsson, den sötsaksälskande kreatören med förkärlek för choklad. Här delar han med sig av sina bästa tips, utsökta recept och massor av inspiration.
Visa alla Jonas receptChokladskal
Ca 64 runda vita chokladskal, Mignardise Ronde Ivoire
Kokosganache
50 g vispgrädde
50 g kokospuré
230 g fin vit choklad
½ vaniljstång
15 g invertsocker
5 g limesaft
15 g rostade kokosflingor
1 nypa havssalt
Ananas- & mangokompott
80 g annanaspuré
70 g mangopuré
132 g socker
6 g glykos
16 g socker
4 g pektin NH (Sosa)
6 g citronsaft
Passionfruktsmarshmallows
135 g strösocker
30 g mangopuré
60 g passionfruktspuré
40 g invertsocker
13 g gelatinpulver
23 g mineralvatten
60 g invertsocker
Kokosganache
Ananas- och mangokompott
Passionfruktsmarshmallows
Foto: Robin Lindgren