Kontakta oss direkt
Alla älskar churros, men här tar vi det till en ny nivå – the dream of churros!
7 tim
Från drömmen om att bli godistillverkare, genom guldbord i VM 2014, silverplats i Dessertmästarna 2015 och silver i Matlagnings-OS 2016, till köksmästare på restaurang 19hundra – möt Jonas Nilsson, den sötsaksälskande kreatören med förkärlek för choklad. Här delar han med sig av sina bästa tips, utsökta recept och massor av inspiration.
Visa alla Jonas receptChurroskorg
155 gr mjölk
30 gr smör
1,3 gr salt
20 gr strösocker
125 gr vetemjöl
95 gr hela ägg
Kryddbakat äpple
3 Ingrid Marie-äpplen
strösocker
malen kanel
malen kardemumma
malen ingefära
Kanderad pekannöt
100 gr pekannötter, grovhackade
2 dl strösocker
2 dl vatten
3 msk glykos
Pekannötkola
120 gr grädde
120 gr sirap
120 gr socker
26 gr smör
3 gr havssalt
½ vaniljstång
Vanilj Pannacotta
5 dl vispgrädde
4 msk strösocker
1 vaniljstång
2 gelatinblad
Glace
75 gr vatten
150 gr strösocker
150 gr glykos
175 gr Ivoire Michel Cluizel
15 gr gelatin
100 gr kondenserad mjölk
grön pulverfärg
gul pulverfärg
Äpplestjälk
100 gr tempererad mörk choklad
Churroskorg
Kryddbakat äpple
Kanderad pekannöt
Pekannötkola
Vaniljpannacotta
Glace
Äpplestjälk