Kontakta oss direkt
För Pacojet; 30 minuter + frys över natten + 2 minuter i Pacojet. För glassmaskin; 30 min tillagning + 20 minuter i glassmaskin
Från drömmen om att bli godistillverkare, genom guldbord i VM 2014, silverplats i Dessertmästarna 2015 och silver i Matlagnings-OS 2016, till köksmästare på restaurang 19hundra – möt Jonas Nilsson, den sötsaksälskande kreatören med förkärlek för choklad. Här delar han med sig av sina bästa tips, utsökta recept och massor av inspiration.
Visa alla Jonas receptSorbet
160 gr rabarber
75 gr syrén, bara blomman
500 gr citronsaft
3 citroner, skalet
220 gr socker
55 gr glykos
470 gr vatten
5 gr gelatinblad
Plocka syrenerna och spara blommorna, blanda med fint skivad rabarber och citronskal
Blötlägg gelatinblad i kallt vatten
Koka upp socker, vatten och glykos
Tillsätt gelatinbladen i sockerlagen, rör ut och häll över blommorna
Tillsätt citronsaften och låt dra i kyl i tre dagar
Sila och frys, kör sedan i pacojet