Kontakta oss direkt
En nyttig müsli som du enkelt slänger ihop själv, tillsätt det som du gillar mest och njut!
30 min
Gryn
Havregryn, bovetegryn, råggryn, quinoa
Nötter och frön
Efter önskad smak så som hasselnötter, linfrön, pumpafrön, solrosfrön, mandel och/eller valnötter.
Kryddor
Kanel, vaniljpulver och/eller kardemumma.
Olja
Vatten
Tillägg om så önskas:
1 msk honung
Torkad frukt (russin, blåbär, papaya, aprikos)
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Häll upp de gryn och flingor du tycker om så att de täcker botten på en långpanna.
3. Häll på önskad mängd nötter och frön som du gillar.
4. Krydda med vaniljpulver, kanel eller kardemumma!
5. Blanda sedan vatten med lite olja (och lite honung om sötare smak önskas) och häll över musliblandningen.
6. Blanda om och rosta på en långpanna i ugnen, 200 grader i cirka 15–20 minuter. Klart!
7. När du tagit ut plåten tillsätter du all torkad frukt (valfritt). Häll upp i fin glasburk och njut!